O nama

onama1

Zanesenjaci i ljubitelji lijepih interijera svjesni su da za ugodu i posebnost prostora nije potrebna široka paleta namještaja. Puno je važniji njegov odabir, što je i ključ za dobar ukus. Ljepota prostora odražava se kroz jednostavnost i pročišćenost. To je prvo pravilo dobrog dizajna. Ali kako pojednostaviti i pročistiti prostore ? Dobar dizajner će u srcu prostora u kojem se živi postaviti svjetlo, nježno i zavodljivo, da stvori suzdržanu eleganciju koja očarava na prvi pogled. Profesionalni tim Lux Interiora bira namještaj, oprema interijere te projektira i uređuje prostor prema potrebama naručitelja. Kako bismo se potpuno uklopili u arhitekturu Vašeg prostora, prilagodit ćemo dimenzije namještaja Vašim željama i ponuditi Vam brojne kvalitetne materijale i boje. Nakon što naš tim obavi svoj posao, preostaje Vam da uživate u besprijekorno uređenom interijeru, koji izgleda rafinirano, a istodobno je savršeno funkcionalan i iznimno ugodan za svakodnevno korištenje. Ukoliko Vam nije potrebno naše stručno savjetovanje ili samo tražite pojedini komad namještaja, svratite u showroom Lux Interior i izaberite samo novi kauč koji Vam treba, ili možda krevet, komodu, luster … Lux Interior je uvijek otvoren za sve Vaše ideje i želje.

onama2

Ovaj moto obuhvaća sve što je bitno za Lux Interior. Kreiramo prostor koji živi s Vama i stvaramo predivan ambijent za Vaš život. Radimo veoma prisno s klijentom, uključujući ga u proces dizajniranja i odlučivanja. Ostvarujemo sve želje klijenata zahvaljujući našim brojnim stilističkim mogućnostima, pa naš Lux Interior u Hrvatskoj već nekoliko godina oprema i stilizira interijere kuća, poslovnih objekata, raskošnih palača vila i stanova. Sve se odvija pod nadzorom glavne kreatorice unutrašnjeg i vanjskog uređenja prostora, Antonie Maddalozzo Lamor, koja je ujedno i vlasnica tvrtke Lux Interior. Za uređenje bilo koje veličine Vašeg prostora obratite se Lux Interioru, jer nam je svaki klijent, svaki komad namještaja i svaki detalj u Vašem prostoru jednako važan. Svemu se posvećujemo profesionalno i s puno pažnje, bez obzira na to radimo li male ili velike narudžbe. Zato nam se slobodno obratite kada planirate urediti i opremiti cijelu kuću, preurediti možda samo dječju sobu ili tek osvježiti stan novim detaljima.

onama3

Vrhunska rasvjeta igra važnu ulogu u velikim projektima, ali i kod uređenja malih stanova, te je preduvjet uspješnog prezentiranja završnih interijera. Lux Interior ima veliki izbor rasvjetnih tijela te bogato iskustvo u pozicioniranju i izboru rasvjete. Skladni minimalizam naš je izraz i načelni pristup u odabiru materijala i proizvoda. Osobno biramo paletu visokokvalitetnih klasičnih i modernih materijala, te nudimo solucije koje spajaju kvalitetu i povoljnu cijenu. Ekskluzivan izložbeni prodajni prostor Lux Interior, na 190 kvadrata, na Mlinovima 166 u Zagrebu, prezentira kvalitetni namještaj i nudi vrhunsko uređenje interijera. Showroom, naš izložbeni salon i trgovina, idealno je mjesto za razgledavanje i odabir kvalitetnog modernog namještaja i savršenih detalja za dom i poslovne interijere. U ovom jedinstvenom prostoru koji je složen upravo da pokaže mogučnosti uređenja, može se kupovati i naručivati preko kataloga sve ono što nije izloženo u showroomu. Dođite i bez obaveze prošećite našim prostorom. Biti ćete iznenađeni ponudom namještaja i detalja za dom i poslovne prostore, poput tepiha, slika, vaza, ogledala, svijećnjaka, zavjesa, lampi, lustera, među kojima i čuvenih Barovier&Toso lustera, te čitavog niza drugih predmeta za ugodu življenja. U showroomu možete sastaviti i poklon listu za vjenčanja, te na taj način opremiti svoj budući dom po vlastitom izboru.

onama4

Lux Interior je tvrtka, trgovina ali i profesionalni tim za uređenje interijera, koji će u svakoj situaciji i za svakog klijenta pronaći idealno rješenje s obzirom na zadani prostor, financije i želje naručitelja. Slijedeći načela jednostavnosti i koristeći se profesionalnim iskustvom, Lux Interior će svaki prostor opremiti vrhunskim namještajem i detaljima za dom ili poslovni prostor, birajući iz bogate i kvalitetne ponude brojnih priznatih proizvođača namještaja. Lux Interior najbolje opisuju kvaliteta, funkcionalnost i udobnost. Stručni tim nastoji opremanjem zadanog prostora stvoriti jednostavnu strukturu visokog sjaja. U izvedbama je često prisutna i kombinacija minimalizma s promišljenim funkcionalizmom i ergonomičnošću. Surađujemo s brojnim i najpoznatijim talijanskim proizvođačima namještaja i rasvjetnih tijela, pa slijedi i nekoliko linkova za njihove web stranice, a o svima ostalima možete se informirati i pogledati izložen namještaj u našem showroomu Lux Interior, na Mlinovima 166 u Zagrebu.

onama5

U showroomu Lux Interior moguće je kupiti bilo koji izloženi predmet, od sitnica, preko pojedinih komada namještaja do kompletnog uređenja stana, kuće, vile, ureda, ladanjske kuće, dvorca, hotela, restorana, lounge bara, butika… od poda do stropa, od čaše do kreveta. S velikom pažnjom i ljubavlju posvećuje Vam se cijeli profesionalni tim stručnjaka; dizajner, arhitekt, stilist i kreator interijera. Da je sve pomno i profesionalno vođeno do najsitnijih detalja, potvrđuju brojni zadovoljni klijenti u Hrvatskoj i van njenih granica.